Ondernemen

Elke ZZP’er is ondernemer. Een ondernemer zijn kan leuke en uitdagende activiteiten met zich meebrengen. Helaas zijn er ook zaken waar je niet op zit te wachten of waar je hulp bij nodig heeft. Het bijhouden van de administratie en je aangifte inkomsten- en omzetbelasting zijn van die dingen die veel tijd kosten wat de meeste mensen niet echt uitdagend vinden. Daarom bieden wij jou ZZP-service aan. Jij gaat lekker aan het werk en doet werk wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En wij nemen deze taken van je over en bieden je naast deze administratieve ondersteuning ook advies door een bekwame accountant. Dit zodat jij het maximale er uit kunt halen.

ZZP-service abonnement

Advies en ondersteuning bij het opstellen van uw administratie
Opzetten van uw administratie
Advies bij je contracten
Het opmaken (en verzenden ) van facturen 
Verwerken van bonnetjes en ontvangen facturen
Het verzorgen van uw kwartaalaangifte omzetbelasting

Vast bedrag

Vast bedrag per maand Omdat we als de beste weten dat een ZZP-er niet zit te wachten op onverwachte kosten bieden wij deze service tegen een vaste bedrag per maand. Naast deze service bieden wij andere diensten aan die je wel tegen een vooraf afgesproken tarief kunt afnemen. Check even onderstaand overzicht zodat je weet wat we te bieden hebben.

Voor slechts €100,- per maand nemen wij je veel werk uit handen. Jij kunt je focussen op je werk en genieten van je vrije momenten. Mocht je toch vragen hebben of advies nodig hebben dan zijn wij altijd bereikbaar voor support.   

Onze service abonnementen

Extra service

Het opstellen van uw jaarrekening | Het verzorgen van uw aangifte Inkomstenbelasting | Advies over inbrengen van uw werkzaamheden in een B.V. | Het opzetten van een B.V. | Berekening auto van de zaak of niet | Financiële planning op de (middel-) lange termijn, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekering en oudedagsvoorziening | Check van uw testament, levensverzekering en uw huwelijkse voorwaarden

nl_NL
en_GB nl_NL