Onze werkwijze bij werkgevers

Bij Netzo houden we van een no-nonsense aanpak. We maken zaken niet mooier dan ze zijn en zijn niet met randzaken bezig die weinig toevoegen aan datgeen wat u als werkgevers van ons vraagt. Namelijk de juiste persoon op de juiste plek zien te krijgen.

Persoonlijk contact

We zijn graag in contact met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Dit niet alleen tijdens de selectieprocedure maar ook gedurende de periode van detachering. Wij gaan niet elke maand met u als opdrachtgever en onze kandidaten dineren zoals sommigen doen. Wij houden liever structureel contact en komen graag langs op de werkvloer zodat we met u kunnen kijken naar actuele ontwikkelingen, vraagstukken en andere zaken die van belang zijn.

Eén aanspreekpunt

U heef altijd één vast aanspreekpunt, een adviseur die altijd op de hoogte is van de situatie en het gehele traject. Achter de schermen is wel altijd een tweede adviseur die wekelijks wordt bij gepraat over de stand van zaken. Mocht uw adviseur onverhoopt niet aanwezig zijn, dan loopt uw project altijd door zonder vertraging.

Maatwerk

We bieden u geen kant en klaar pakket aan. Afhankelijk van uw wensen, doelstellingen en van de situatie kijken we samen met u naar de meest gunstige pad die we gaan bewandelen. 

nl_NL
en_GB nl_NL